Pennut syntyivät eilen, eli pääsiäismaanantaina 13.4., 64. vuorokautena. Aamuyöstä hyvin alkanut synnytys ei edennyt toivotulla tavalla, koska yksi pentu oli virheasennossa, tulossa niska/selkä edellä, eikä yrityksistä huolimatta asento korjaantunut.

Niinpä Titti keisarinleikattiin ja puolen päivän aikaan maailmaan saapui ponteva katras - kuusi pentua! Eli +2 ultran ennustuksiin lisää. Sukupuolijakaumaltaan tällä kertaa varsin poikavoittoista on, viisi prinssiä ja yksi prinsessa.

Meillä kun ei kaikki ole vain ruusunpunaista unelmaa ja kimalletta näissä koiratarinoissa, niin kerrotaanpa vähän lisää. Leikkauksen jälkeen Titti oli varsin huonossa kunnossa. Olimme useamman tunnin klinikalla ennen kotiin lähtöä. Noin pienelle koiralle kuusi kunnon kokoista pentua, reippaasti laajentunut kohtu ja sektio ei ollut mikään paras mahdollinen yhdistelmä, mutta pakkotilanne. Hetken näytti jo todella vakavalta.. Titin tila saatiin onneksi vakiintumaan ja nyt, tiistaiaamuna, kaikki vaikuttaisi paljon paremmalta. Pidetään jalat maassa ja seurataan tilannetta.

Ilman mitään vaaleanpunaisia laseja ja omia lisäilyjä - Titti on todella hyvä äiti, heti herätessään alkoi nuoleskella pentuja ja nyt jo sangen tarmokkaasti kasaa kaikki kuusi pikkuista nisilleen ilman suurempia ongelmia. Kasvattaja tässä vielä opettelee laskemaan kuuteen (yleensä kun pentuja on ollut se neljä) ja lupaan laittaa kuvia kunhan tästä lisää toetaan!

Annelle suuret kiitokset avustasi päivän aikana, olisi ollut kyllä hankala selvitä koko tästä prosessista yksinään :) KIITOS!